Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørBagværk
Bland de tørre ingredienser dagen før, så har du friskbagt morgenbrød på mindre end en halv time.
Sådan gør du:
  1. Bland alle de tørre ingredienser, og gnid smørret sammen med det tørre. Pisk æg og mælk sammen. Hæld blandingen i en fordybning i melet, og brug en dejskraber til at blande dejen med. Ælt den meget kort, vend den ud på et stykke bagepapir, og glat den ud i 2½ cm’s tykkelse.
  2. Stik dejen ud i cirkler (ca. 6 cm i diam.), og flyt dem forsigtigt fra hinanden.
  3. Pensl overfladen af de små brød, og bag dem ved 225 gr. i ca. 14 min.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it