Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i vandet. tilsætsalt, sukker og olie. Kom begge slags mel i lidt ad gangen, og ælt dejen grundigt. Dæk skålen med tætsluttende køkkenfilm, og lad dejen hæve til dobbelt størrelse i ca. 1 time.
  2. Bland ricotta, æg, parmesan, hvidløg, oregano og hakket olivenkød i en skål. Hak løgene groft, og skær fenniklen i tynde skiver. Varm olien på en pande, og steg løg og fennikel over middel varme i olie ca. 4 min. tilsæt spinat, og lad den falde sammen.
  3. Kom grønsagsblandingen i ricottablandingen, og vend det godt rundt. Krydr med salt og peber.
  4. Slå dejen ned, del den i to, og rul den ud til to ½-1 cm tykke runde flader. Kom den ene dej i en smurt form eller en form beklædt med bagepapir, så der er dej op ad formens sider. Kom fyldet i springformen, og læg dejlåget over. Pres kanterne sammen hele vejen rundt. Pensl overfladen med olie.
  5. Stil scacciataen midt i ovnen ved 200 gr. i ca. 35 min., til overfladen er gylden, og dejen virker bagt.
Tips!
Prøv også at fylde scacciataen med skinke, ost, ristede champignoner og løgtern. Brug f.eks. smuldret fetaost i stedet for ricotta, eller lav den med traditionelt pizzafyld som tomatsauce, mozzarellaost og skinke. Pas på at fyldet ikke bliver for vådt, da bunden i så fald ikke vil bages, og brug kun et enkelt æg til at samle fyldet.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Skønt bagværk