Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Her har vi lavet en luftig fromage med en sød sauterne dessertvin og lagt fromagen mellem to knasende sprøde mandelkager.
Sauternefromage på sprøde mandelbunde
(4 personer)
2 bægre past. æggeblommer
5 spsk. sukker
3 dl mælk
5 blade husblas
Mandelbunde:
100 g smør
100 g sukker
1½ spsk. hvedemel
3 spsk. mælk
Pynt:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Kog ingredienserne sammen i en gryde. Lad det køle af, til det er lunkent. Fordel dejen i flade cirkler på bagepapir (ca. 5 cm i diameter).
  2. Bag bundene ca. 10 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Bag få ad gangen.
  3. Afkøl bundene, inden de løftes af bagepapiret. Du kan også bage en stor bund og udstikke cirkler straks efter bagningen. Læg bundene sammen to og to med fromagen imellem. Pynt med flødeskum og mynte. Server med frisk frugt.
Tips!
Du kan også lade fromagen stivne i en stor skål, og servere kager og frugt hertil.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Jes Buusmann
Annonce
Pin it