Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Brun vingespidser, hals, kråse og hjerte i smør i en gryde. tilsæt evt. løg og gulerod i mindre stykker samt evt. timian eller persille. kom rødvin, vand, salt og peber i, og kog under låg i ca. 1 time. si det op i en gryde. kog det ind til 3 dl. stil det til side, til anden er færdigstegt.
  2. kom skyen i gryden til den kogte suppe fra indmaden. udrør hvedemelet i 1 dl vand, og rør det i. kog saucen igennem 5 min. under omrøring. smag til med ribsgelé, evt. balsamicoeddike, salt og peber, og kom kulør i.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it