Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Sarah Bernhardt var en berømt fransk skuespillerinde. Hun turnerede rundt i verden og besøgte også, i 1880, København. Besøget inspirerede en konditor på Amager til den kage, der i dag bærer hendes navn.
Sarah Bernhardt
(10 stk.)
100 g sukker
Fyld:
Desuden:
Sådan gør du:
  1. Hak mandlerne fint i foodprocessoren. Pisk hviden til skum. Tilsæt sukkeret, og pisk til marengs. Vend mandlerne i. Kom evt. massen i en sprøjtepose. Sprøjt massen i cirkler på en bageplade på bagepapir, kagerne skal være ca. 7 cm i diameter. Bag makronerne ved 175 gr. på midterste ovnribbe ca. 20 min.
  2. Hak chokoladen, og kom den i en skål, som kan tåle varme. Kog fløden op, den skal kun lige koge. Hæld fløden over chokoladen, og rør, til chokoladen er smeltet. Køl massen af natten over i køleskab. Pisk chokolademassen igennem, til den er cremet. Smør chokolademassen på makronbundene, så det ligner små pyramider. Stil dem i køleskabet 1-2 timer.
  3. Smelt overtrækschokoladen, og fordel den over kagerne ved at holde på makronbunden, og dyppe chokolademassen ned i den smeltede chokolade. Lad chokoladen stivne. Opbevar kagerne i køleskab.
Tips!
Du kan drysse lidt kandiserede violer over, inden chokoladen stivner.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Mikkel Adsbøl
Annonce
Pin it