Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørKød
Alle peberfrugter kan bruges på denne måde, men de gule og røde har en sødere og mildere smag end de grønne.
Sådan gør du:
  1. Skær kødet af de skyllede peberfrugter i store stykker. læg dem på bagepapir, og stil dem under ovngrillen med skindet opad, til de er godt sortblissede. Pak dem i folie og derefter et viskestykke, og vent 15-20 min. træk så skindet af peberfrugterne, skyl peberfrugtkødet, og blend det med løg, ristede pinjekerner, parmesan og olie. smag til med salt og peber.
  2. Del og flæk brødene, og rist dem evt. let. smør med masser af pesto, og dæk med salat og kød.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it