Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær alle sener og hinder af kødet. Snør det med kødsnor, og drys med finthakket salvie, salt og peber. Lad kødet stå tildækket i køleskabet mindst 1 time.
  2. Indstil ovnen på 125 gr. brun kødet af i olie på panden ved høj varme. tilsæt cider, og stil fadet midt i ovnen, og steg kødet i 15 min. tag stegen ud af ovnen, og lad den stå 10 min. Stil den tilbage i ovnen i 15 min. tag den ud, og lad den stå tildækket 10 min. Fortsæt med at stege kødet på den måde, til centrumtemperaturen er ca. 60 gr. (se under intervalstegning).
  3. Skær jordskokkerne i meget tynde skiver, og dryp citronsaft på. Skær kålen i meget tynde strimler og mandarinerne i fileter. Bland jordskok, kål og mandarinfileter sammen i en skål. Drys granatæblekernerne over sammen med grofthakkede nødder og plukket persille.
  4. Pisk dressingen sammen, og bland den i salaten.
  5. Kom stegeskyen i en lille gryde sammen med resten af ingredienserne til saucen. Lad det koge godt sammen i ca. 4 min., og smag saucen til med salt og peber.
  6. Server kødet skåret i tynde skiver med salat, sauce og kartofler.
  7. Skær alle sener og hinder af kødet. Snør det med kødsnor, og drys med finthakket salvie, salt og peber. lad kødet stå tildækket i køleskabet mindst 1 time.
  8. Indstil ovnen på 125 gr. brun kødet af i olie på panden ved høj varme. tilsæt cider, og stil fadet midt i ovnen, og steg kødet i 15 min. tag stegen ud af ovnen, og lad den stå 10 min. Stil den tilbage i ovnen i 15 min. tag den ud, og lad den stå tildækket 10 min. Fortsæt med at stege kødet på den måde, til centrumtemperaturen er ca. 60 gr. (se under intervalstegning).
  9. Skær jordskokkerne i meget tynde skiver, og dryp citronsaft på. Skær kålen i meget tynde strimler og mandarinerne i fileter. Bland jordskok, kål og mandarinfileter sammen i en skål. Drys granatæblekernerne over sammen med grofthakkede nødder og plukket persille.
  10. Pisk dressingen sammen, og bland den i salaten.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha