Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørØvrigeVegetarretter
Skallen af de saltede citroner kan hakkes fint og bruges i fiske- og fjerkræretter som krydderi. Saltet citronskal indgår i mange marokanske retter.
Saltsyltede citroner
1 glas
3 dl vand
150 g havsalt
Sådan gør du:
  1. Kog vand og salt, og køl det helt af. Er saltet ikke helt opløst, betyder det ikke noget.
  2. Skær de 3 af citronerne i både, og læg dem i et rent og skoldet glas. Pres saften af den fjerde citron, og hæld den ned over citronbådene. Hæld saltlagen over og luk til. Hvis noget af saltet ikke er helt opløst, kommes det også i glasset. Luk glasset til (alle citroner skal være helt dækket af lage), og opbevar citronerne i køleskabet. Lad citronerne trække et par uger
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it