Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Gnid kødet med salt, og lad det trække 4-6 timer i køleskabet eller natten over. Læg kødet på en rist over bradepanden. Krydr med peber. Stik et stegetermometer i kødets centrum, og steg kødet ved 125 gr., til centrumstemperaturen kommer op på 60 gr., så er det rosastegt. Har man ikke et stegetermometer, kan man stege kødet efter bruning ved 160 gr. i ca. 40 min. Pak kødet ind i alufolie, og lad det trække 20 min. Skær kødet i tynde skiver.
  2. Alle ingredienserne til aiolien skal have stuetemperatur. Pisk æggeblommerne sammen med hvidvinseddike, salt og peber. Pisk olie lidt i ad gangen, til det bliver en cremet mayonnaise. Rør hvidløg i.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it