Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bønnerne lægges i blød i rigeligt kold vand i 12 timer. Kog dem i frisk vand 1 time, lad dem dryppe af, og afkøl dem. Hvis du bruger dåsebønner, kommes de i en sigte og skylles under koldt vand inden brug.
  2. Skær skallen af ananassen, og skær kødet i tern. Stokken kasseres. Kom ananasternene i en skål sammen med bønnerne.
  3. Snit forårsløgene fint, og vend dem i sammen med citronsaft, salt, tabascosauce og friskkværnet peber.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/ Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it