Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skræl gulerødder og persillerødder, og skær dem i tynde stave. Skær kødet i tern, og krydr det med salt. Varm 1 spsk. olie op i en wok eller dyb stegepande. Lynsteg grønsagsstavene 3-4 min. Tag dem af panden. Varm 2 spsk. olie op, og lynsteg kyllingekødet, til det er gyldent og gennemstegt.
  2. Kog ægnudlerne efter anvisningen på emballagen. Kom nudlerne i en sigte, og overbrus dem med koldt vand. Snit salaten. Bland salat og nudler på et fad. Fordel lynstegte grønsager og kylling over. Pisk sojasauce, limesaft, sukker, hvidløg, evt. ingefær og evt. rød chili sammen, og dryp det over salaten. Drys med cashewnødder. Pynt med limebåde og koriander.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it