Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Halver tomaterne, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Stil pladen i ovnen ved 100 gr., og lad dem tørre 2½ time med ovndøren på klem. Lad tomaterne stå en eller flere nætter udækkede et lunt og tørt sted.
  2. Steg baconen sprød, og læg stykkerne på køkkenrulle.
  3. Vask salaten, og lad den dryppe af. Skær den i passende stykker, og kom den i en skål sammen med basilikumblade. rist pinjekernerne på en tør pande, og drys dem på salaten, når de er kolde.
  4. Pisk vinaigretten sammen.
  5. Kom bacon og tørrede tomater i salaten. gem resten af tomaterne på køl. drys salaten med croutoner. når du er gået i gang med at tørre tomater, kan du lige så godt lave en god portion, som du kan bruge løs af de næste dage.
Velbekomme!
Annonce
Pin it