Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og kom den i en sigte. Overbrus den med koldt vand, og afdryp.
  2. Halvér tomaterne. Snit salaten. Skær peberfrugt, bladselleri og agurk i små tern. Skær pølsen i skiver, og steg dem gyldne på en pande. Afdryp dem på køkkenrulle. Bland pasta, tomater, salat og grønsager på et fad. Fordel pølse og mozzarellaost i små tern over. Top med basilikumblade.
  3. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten.
Tips!
Den danske jalapenopølse fra Aalbæk er god, men du kan også bruge en chorizo eller ligefrem sprødstegt bacon, som du kan fordele i mindre stykker over salaten.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it