Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skræl appelsinerne, fjern den hvide hinde, og skær appelsinerne i skiver. Halver blommerne, og fjern stenene. Skær blommerne i både, og dryp dem med appelsinsaft. Skyl og afdryp nippet persille eller salat godt. Læg den på et fad. Fordel appelsinskiverne over. Fordel skiver af rødløg og evt. sorte oliven over. Dryp med sammenpisket olivenolie og eddike.
  2. Kom mandler, sukker, vand og sambal oelek i en gryde, og varm det op. Rør i det en gang imellem. Når sukkeret er tørt og gråbrunt, rører du hele tiden, til sukkeret er smeltet og gyldent.
  3. Fordel mandlerne på bagepapir på en bageplade med to gafler. Når de er kolde, hakker du dem igennem med en stor grønsagskniv på et skærebræt. Drys mandlerne over salaten lige før servering.
Velbekomme!
Annonce
Pin it