Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skyl og afdryp salaten. Skær æblerne i tynde både. Kom salat og æblebåde på et fad eller i en skål.
  2. Pisk olivenolie, citronsaft, salt og peber sammen, og vend det i. Fordel halve æg på blandingen. Steg baconen sprød på en pande, og afdryp dem på køkkenrulle. Bræk baconskiverne i mindre stykker, og fordel dem over salaten. Pynt med estragon.
  3. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og server den til salaten.
Tips!
I stedet for rucola kan du bruge fintsnittet spidskål.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it