Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Saftige kanelsnegle
(12 stk.)
2 dl mælk
50 g gær
2 æg
2 spsk. sukker
½ tsk. salt
75 g smør
500 g hvedemel
Fyld:
5 spsk. brun farin
4 spsk. sukker
2 spsk. stødt kanel
Pynt:
2 spsk. vand
Sådan gør du:
  1. Lun mælken, til den er fingervarm. Rør gæren ud i mælken. Rør æg, sukker og salt i. Smuldr smørret i melet i en anden skål. Bland melet i gærblandingen. Ælt dejen glat. Stil dejen til hævning et lunt sted tildækket i ca. 40 min.
  2. Rør blødt smør, farin, sukker og kanel sammen. Rul dejen til et rektangel på 20 x 45 cm. Smør fyldet på. Rul dejen sammen til en roulade. Skær den i 15 skiver. Læg skiverne i en bradepande (20 x 30 cm) foret med bagepapir. De skal lige røre hinanden. Lad dem efterhæve 15 min. Pensl med sammenpisket æg. Bag sneglene på midterste ovnribbe ca. 15-18 min. ved 200 gr.
  3. Rør ingredienserne til glasuren sammen. Pynt kagen med glasur, mens den stadig er lun.
Tips!
Kom evt. 1 dl revet ren rå marcipan i fyldet.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312
Toilettaske 12 nov 2016 14:42 Anette Schultz

Dagens lækkeri

Skønt bagværk