Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Kød
Skal der kræses lidt ekstra for far i anledningen af fars dag, så server en god, mør T-bonesteak og riiiigeligt med sauce.
Sådan gør du:
  1. Skræl eller skrub kartoflerne og skær dem i både. Kom dem i en skål, og vend dem i olie, oregano, hvidløg og salt. Fordel kartoffelbådene på bagepapir på en bageplade, og steg dem i ovnen ved 225 gr. på midterste ovnribbe til de er sprøde og gyldne ca. 45 min.
  2. Nip og kog bønnerne i letsaltet vand ca. 3 min. Vikl bacon i skiver omkring bundter med 5-6 bønner. Fordel bundterne på en plade med bagepapir, og stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 15 min., til baconen er sprød.
  3. Hak løget, og svits det gyldent i smør. Tilsæt melet. Tilsæt kogende fond lidt ad gangen. Kog det igennem ca. 5 min. under omrøring. Pisk whisky og cremefraiche i. Varm kort igennem Smag til med salt og peber.
  4. Brun bøfferne i en blanding af smør og olivenolie på begge sider ved god varme. Krydr med salt og peber. Steg bøffen færdig ved jævn varme ca. 3-4 min. på hver side. Server bøfferne med kartofler, bønner og whiskysauce.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it