Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skræl kartoflerne, skær dem i skiver, og kog dem ca. 20 min. i usaltet vand. Hæld vandet fra, og mos kartoflerne med en kartoffelmoser eller en håndmikser. Rør smuldret fetaost, spidskommen, karry, olie, snittede forårsløg, hvidløg, salt og peber i.
  2. Pensl de 3 af fillopladerne med olie. Læg en filloplade over hver af de 3 penslede plader. Pensl igen med olie. Skær de 3 dobbelte plader i 8 ens tern hver. Fordel kartoffelfyldet på midten af de små tern, og fold dem til trekanter. Pensl med olie, og tryk kanten godt til, der skal være ca. 11/2 cm kant uden om fyldet. Fold disse kanter op omkring fyldet, så der dannes lidt mindre trekanter, som er fyldt helt ud. Læg trekanterne på bagepapir på en bageplade, og bag dem ca. 25 min. ved 200 gr. på midterste ovnribbe, til de er gyldne og sprøde. Smager bedst friskbagte, hvor de er helt sprøde.
Velbekomme!
Annonce
Pin it