Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Gør artiskokkerne i stand som beskrevet under salaten. Kog dem i letsaltet vand med citronsaft i ca. 5 min. Afdryp dem godt i en sigte.
  2. Læg dem i et smurt, ovnfast fad. Dryp med olivenolie, og drys med flagesalt, f.eks. Maldon seasalt. Drys saltet godt ned i toppen på artiskokkerne.
  3. Stil artiskokkerne i ovnen ved 200 gr. i 20 min. Tænd for ovngrillen, og giv dem 8-10 min., til de bliver sorte i spidserne. Hold godt øje med dem! Nu kan man hive bladene ud og spise den ikke brændte del.
Velbekomme!
Annonce
Pin it