Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Den smager bare helt fantastisk, den hjemmelavede rullepølse, og du får god hjælp her, hvis du ikke har prøvet det før.
Sådan gør du:
  1. Skær slaget til, så det bliver rektangulært. Bank det evt. lidt ud, så tykkelsen er ensartet.
  2. Kog og afkøl saltlagen. Læg slaget i den afkølede lage, læg en tallerken over, så det bliver under lagen, dæk skålen til med plastfilm, og stil den i køleskabet. Lad slaget trække to døgn.
  3. Tag slaget op. Drys det med allehånde og peber, fordel løg og persille over, og rul det stramt sammen, som en roulade. Snør pølsen stramt med en bomuldskødsnor.
  4. Bring en gryde vand i kog, der skal være nok til lige at kunne dække pølsen. Kom pølsen i, og kog den ca. 2 timer. Tag pølsen op, og lad den køle af, til den er lunken. Læg pølsen i en fryseegnet plastpose, og læg den i en rullepølsepresse eller i en brødform med en mindre form over. Læg noget tungt i den øverste form, og bind evt. formene stramt sammen med snor.
  5. Stil pølsen i køleskab natten over.
Tips!
5 HURTIGE FORSLAG TIL PYNT: • rødløg i skiver • sky og løgringe • pickles • agurkeskiver og klippet purløg • syltet rødbede og karse
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it