Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekager
Pizza er et sikkert hit, især når den er hjemmebagt. Prøv denne lækre variant med oksekød og frisk mozzarella.
Rugpizza med oksekød og frisk mozzarella
2-4 grundpizzaer
Dej:
15 g gær
3¼ dl vand
300 g pizzamel
200 g rugmel
1 tsk. salt
Tomatsauce:
2 fed hvidløg
1 tsk. oregano
¾ tsk. salt
Desuden:
1 spsk. olie
Pynt:
Purløgsolie:
½ tsk. salt
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. . Udrør gæren i lunkent vand. Rør salt i. Tilsæt hvedemel og rugmel. Ælt dejen godt, til den er elastisk og smidig (5-10 min.). Lad dejen hæve et ikke for varmt sted ca. 3 timer. Eller stil den tildækket i køleskabet 8-10 timer. Tag i så fald dejen ud 20 min. Før, du skal udrulle den.
  2. Kog tomater og de øvrige ingredienserne til tomatsaucen sammen. Rør i gryden jævnligt. Det tager ca. 15-20 min. Saucen skal være tyktflydende.
  3. Lav 2- 4 kugler af dejen, og læg dem på et meldrysset bord. Tryk dejen flad til en cirkel med hænderne. Rul dejen ud, så den er ca. ½ cm tyk. Læg dejen over på bagepapir. Kom tomatsaucen på pizzaen. Fordel revet ost over.
  4. Bag pizzaerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20 min.
  5. Krydr kødet med salt, peber og timian. Varm olien op på en pande og brun bøfferne på begge sider. Steg dem herefter ca. 3 min. på hver side. Skær dem i tynde skiver. Fordel kødet over pizzaerne. Skyl og afdryp rucolaen, og drys den over pizzaerne.
  6. Pisk ingredienserne til purløgsolien sammen, og server den til pizzaerne.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Skønt bagværk