Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Prøv disse små sunde rugbrød med stor smag, der er super gode i madkassen.
Rugbrødssandwichboller
6 stk.
Dag 1:
Surdej:
1½ dl rugmel
5 g gær
Dag 3:
3 dl vand
Dag 4:
5 g gær
½ dl vand
20 g salt
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Dag 3: Rør surdejen med de øvrige ingredienser. Lad det trække tildækket med husholdningsplastfilm 24 timer. Prik et par huller i plasten.
  2. Dag 4: Rør gæren ud i vandet. Rør ingredienserne fra dag 3 og 4 sammen. Dejen skal være lind. Har du en røremaskine, er det godt at røre dejen 5-10 min.
  3. Form aflange sandwichboller, og læg dem på bagepapir. Lad dem efterhæve tildækket 1 times tid. Pensl bollerne med vand, og drys med grofthakkede græskarkerner. Bag bollerne ved 200 gr. på midterste ovnribbe ca. 25 min.
Tips!
Du kan udskifte sirup med flydende honning og samtidig tilsætte 1 dl tørrede blåbær eller tranebær.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it