Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Kom rugbrød i kagen. Riv rugbrødet på et råkostjern, eller findel det i en foodprocessoren.
Sådan gør du:
  1. Hak mandlerne fint.
  2. Del æggene i hvider og blommer. Pisk hviderne stive. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen, og pisk til sej marengs. Rør æggeblommerne i. Bland rugbrød, mandler og bagepulver, og vend det i.
  3. For en springform (22 cm i diameter) med bagepapir. Kom dejen i. Stil formen i ovnen ca. 40 min. ved 175 gr. på midterste ovnribbe. Tjek at kagen er gennembagt. Afkøl kagen, og skær den i to bunde. Brug en god brødkniv til at skære med.
  4. Pisk fløden til blødt skum. Vend vaniljekorn og flormelis i.
  5. Smør bundene med brombærmarmelade. Skyl bærrene, og afdryp dem godt. Fordel creme og bær mellem kagebundene og på kagens top. Pynt evt. med mynteblade.
Tips!
Drys evt. også 50 g høvlet mørk chokolade på kagens top. NB! BRØDET SKAL VÆRE DAGGAMMELT, DA DET ELLERS KLUMPER.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Dagens lækkeri