Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
En god og mættende morgenmadsbolle.
Rugbrødsboller med sesamfrø
15 stk.
Rugbrødsboller med sesamfrø
Dag 1:
Surdej:
1½ dl rugmel
5 g gær
Kernesurdej:
Dejen:
1¼ dl vand
100 g rosiner
100 g tranebær
15 g salt
Desuden:
Sådan gør du:
  1. Dag 1: 1. Rør surdejen sammen, og kom den i et glas. Dæk med plastfilm, prik et par små huller i plasten. 2. Lad blandingen stå 2 dage ved køkkentemperatur. Den skal dufte syrligt.
  2. Dag 3: Rør surdej, hørfrø, solsikkekerner, rugkerner og vand sammen. Lad det trække tildækket med husholdningsplastfilm 24 timer. Prik et par huller i plasten.
  3. 1. Rør kernesurdejsblandingen og vand sammen. Kom de øvrige ingredienser i. Rør, eller ælt dejen. Form 15 boller, som du vender i sesamfrø. Læg dem på bagepapir på en bageplade. Pres dem lidt flade, de skal være 3-4 cm høje. Lad bollerne hæve tildækket 1 time. 2. Bag bollerne ved 200 gr. i ca. 25 min. på midterste ovnribbe.
Tips!
siden kan du fryse. Pak dem i en frysepose. De kan holde sig ca. 6 mdr. ved -18 gr.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Fingervanter 20 feb 2017 09:09 Elisabeth120312
"Fjeren" 16 feb 2017 12:18 Anne Neves
"Fjeren" 16 feb 2017 12:15 Anne Neves
Vest str. 6 år 16 feb 2017 11:57 Anne Neves
Savlesmække 16 feb 2017 11:52 Anne Neves
Hæklet ugle 16 feb 2017 11:47 Anne Neves
Fingervanter 12 feb 2017 10:38 Elisabeth120312

Dagens lækkeri

Skønt bagværk