Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Bagværk
Kan du li’ at bage, så prøv dette skønne rugbrød, det er nemmere lavet end du tror.
Sådan gør du:
  1. Rør yoghurt, kærnemælk, vand, rugmel og salt sammen i en skål, og dæk skålen med køkkenfilm. Lad surdejen stå ved stuetemperatur i ca. 2 døgn. Den skal lugte syrligt, og der skal være lidt små bobler i den.
  2. Kom vand i en skål og tilsæt surdejen sammen med salt, sirup og meget lidt gær. Tilsæt rugmelet lidt ad gangen, og ælt dejen rigtig godt igennem, gerne på en røremaskine.
  3. Lad dejen hvile tildækket 1 time ved stuetemperatur. Rør dejen igennem igen og kom den i en smurt rugbrødsform. Dæk den med et klæde, og lad dejen hæve ca. 1 time. Sprøjt vand med en forstøver eller pensl med vand. Prik evt. lidt i overfladen med en kødnål.
  4. Stil rugbrødet midt i en 200 gr. varm ovn, og bag brødet i ca. 1½ time. Dæk med stanniol, hvis overfladen bliver for mørk undervejs. Vend brødet ud af formene og lad det køle af gerne til næste dag.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft/Opskrift: Susanne Engelstofte Rasmussen
Annonce
Pin it