Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Sprød ribbensteg er juleklassikere, som bare smager rigtig godt. Nyd den sprødstegt på panden dagen derpå på rugbrød med lidt surt til.
Sådan gør du:
  1. Sprødsteg ribbensstegen på en pande i lidt olie, så sværen igen bliver knasende sprød. Tilsat evt. lidt rosmarin på panden.
  2. Smør rugbrødet med smør og sennep. Læg kødet over. Drys med salt og peber. Fordel æble- eller løgkompot over, og pynt evt. med rosmarin.
  3. Bland rødkål og snittet hjertesalat i en skål. Skær abrikoserne i strimler. Skær skallen af appelsinerne, også den hvide hinde. Skær fileterne ud af appelsinerne. Gem saften, der løber fra.
  4. Kom abrikoser og appelsinfileter i salaten. Kog appelsinsaften med sukker, til det bliver som tynd sirup. Afkøl blandingen. Pisk appelsinsiruppen med olie, sennep, salt og peber. Vend den i salaten. Rist mandlerne på en tør pande, til de er gyldne. Drys mandlerne over salaten. Fordel evt. sorte oliven over.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it