Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Når du skal servere forretten, er det en god ide at stille små skåle med strimler af røget laks, hakket rødløg, dild og cremefraiche på bordet. Så kan hver især pynte sine egne blinis.
Rugblinis med røget laks
18-20 stk.
Dej:
2½ dl mælk
10 g gær
2 æg
50 g rugmel
100 g hvedemel
½ tsk. salt
Desuden:
1 bdt. dild
Sådan gør du:
  1. Varm mælken, til den er lunken, og kom den i en skål. Udrør gæren heri. Rør æggeblommer (gem hviderne), begge slags mel samt salt i. Lad dejen hæve 1 time tildækket og lunt.
  2. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i dejen. Bag blinierne i smør på en blinipande, eller bag små pandekager på en almindelig pande.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it