Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Flæk kyllingefileterne, men uden at skære dem helt igennem. bred kødet ud, og bank dem flade med håndroden. Pensl kødet med olie, og grill kyllingefileterne 1-2 min. på hver side på en grillpande, tjek, at kødet er gennemstegt. Hak rosmarinen fint, og drys det på kødet sammen med fintrevet citronskal, salt og peber.
  2. Skær courgette og løg i tern. Skær hvidløg i tynde skiver. Steg courgette og løg i olie et par min. tilsæt hvidløg og salvieblade, og steg 1 min. kom tomater og eddike på, og steg, til tomaterne begynder at blive møre. Sluk for varmen, og vend rucola og basilikumblade i. krydr med salt og peber. Server den lune salat til kyllingen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it