Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kog kartoflerne møre. Pil løget, snit det i smalle både, og læg dem i en skål med koldt vand. Pisk olie, sennep og eddike sam-men, og smag til med salt og peber. Fordel salat, ituskårne kar-tofler, velafdryppede løgbåde og optøede ærter eller asparges i små stykker i et halvdybt fad, og dryp marinaden over det hele.
  2. Skær hoved og hale af fisken, og skær den åben i haleenden, så den kan lukkes op som en bog. Fjern forsigtigt rygbenet, skrab de tynde sider pænt rene, og fjern derefter resten af benene. Læg fisken sammen igen, og skær den i portionsstykker med en skarp kniv.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri

Skønt bagværk