Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Fordel laksen på et fad. Pynt med rødløgsringe og dild.
  2. Pisk flødeskummet til blødt skum.Tilsæt sukker og salt. Rør eddiken i, og vend peberroden i.
  3. Server laksen med flødepeberrod. Du kan også som her vælge at servere laksen som en lille starter på frokosten, hvor du på forhånd har lavet fluteskiverne klar med laks og pyntet med flødepeberrod, rødløgringe og dild.
  4. Grønkålssalat med avocado: Server evt. også denne lækre salat til laksen. Skyl og afdryp ca. 100 g rå grønkålsblade. Hak dem meget fint, gerne i en foodprocessor. Skær 2 avocadoer i tern. Skær 1 stor rød peberfrugt i små tern. Bland grønkål, avocado, peberfrugt og 1 spsk. rødløgstern i en skål. Vend saften af 1 limefrugt og 2 spsk. olivenolie i salaten. Krydr med salt og peber. Rist 25 g mandelflager på en tør pande, og drys dem over salaten.
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it