Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehør


Sværhedsgrad: Middel
Tidsforbrug: 4¾ time, heraf arbejdstid: 45 min.
Røget laks med fetamousse og peberrod
(6 pers.)
Fetamousse:
4 blade husblas
200 g fetaost
Desuden:
2 spsk. olivenolie
Sådan gør du:
  1. Læg husblassen i blød i koldt vand ca. 5 min. Knug den, og smelt den i den varme hønsebouillon. Køl bouillonen af, til den er lunken.
  2. Kom fetaosten i en foodprocessor eller blender, og miks den. Tilsæt husblassen, og miks igen. Pisk fløden til skum, og vend fetaostemassen i. Kom moussen op i en skål, og sæt den i køleskabet ca. 4 timer.
  3. Lav kugler af fetamoussen med en ske. Arranger den på tallerkner sammen med grøn salat, laks, dild og citronbåde. Dryp lidt olivenolie over. Pynt med peberrod over laksen.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri