Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Udblød husblassen i vand ca. 10 min. Kog bouillonen op. tag gryden fra varmen, og smelt husblassen heri. Køl det af, til det er lunkent.
  2. Pisk fløden til skum. Kom bouillon, fetaost og citronsaft i en blender, og miks det sammen. Vend det i flødeskummet, og stil moussen i køleskab ca. 4 timer. dyp en ske i kogende vand, og læg en spsk. mousse på hver tallerken. fordel laks og salat på tallerknerne, og pynt med dild og citron. giv det hele et drys peber inden servering.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it