Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pil bladene af romainesalaten, og skyl dem. Lad dem dryppe af, og dup dem tørre med et rent klæde. Læg bladene på et fad.
  2. Smag cremefraichen til med citronskal, citronsaft, salt og peber. Fordel cremen i laksestykkerne, og rul dem, så de har form som et kræmmerhus. Pynt med dild. Læg kræmmerhusene på fadet med salatbladene nederst.
  3. Hvidløgsbrød:
  4. Kom olie, hvidløg og persille i en dyb tallerken. Dyp brødene heri, indtil al olien er opsuget. Stil brødene på bagepapir på en bageplade med oliesiden opad. Kom brødene i ovnen ved 250 gr. ca. 7-10 min., til de er sprøde og let gyldne. Krydr med salt.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it