Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Til påskefrokosten skal der serveres røget ål. Du kan enten servere almindelig æggestand til, eller du kan prøve vores opskrift med krydderurter.
Røget ål med krydderurteæggestand
4 personer
Røget ål med krydderurteæggestand
2 æg
1/2 dl vand
1/2 tsk. salt
Pynt:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Pisk æggene let sammen med vand. Rør salt, peber og krydderurter i. Smør en form, f.eks. en lille aluform til leverpostej, og kom æggemassen i, formen må kun være fyldt 2/3 op. Dæk formen med alufolie.
  2. Læg en gryderist i bunden af en gryde. Stil æggemassen herpå. Fyld kogende vand i gryden, så det når ca. halvt op på formens sider. Læg låg over, og lad æggemassen stivne i ca. 1/2 time. Vandet skal være lige omkring kogepunktet, men må ikke koge. Køl æggestanden helt af. Skær den i skiver.
  3. Gnid ålens skind med en kniv, så løsnes skindet nemmere. Flå skindet af ålen, og løsn forsigtigt kødet fra benene. Skær ålen i længder, som passer til rugbrødet.
  4. Fordel ålestykker og skiver af æggestand på rugbrød. Pynt med et drys friskklippet purløg.
Tips!
Man kan lave en helt almindelig æggestand ved at undlade krydderurterne.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Skønt bagværk