Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Sådan skal rødkålen smage!
Rødkål
(4 pers.)
400 g rødkål
4 spsk. vineddike
1 dl sukker
Sådan gør du:
  1. Snit kålen fint, brug evt. en foodprocessor. Skræl æblerne, og fjern kernehuse og stilke. Riv æblerne – det kan du gøre samtidig med kålen i foodprocessoren.
  2. Svits kål og æble i fedtstof et par min. Tilsæt æbleeddike, ribssaft og sukker, og krydr med lidt salt. Lad kålen snurre under låg ca. 45 min. Rør rundt nogle gange undervejs. Smag igen kålen til med salt og sukker.
Tips!
Du kan snitte kålen fint med en stor, skarp kniv på råkostjern, eller i foodprocessoren eller køkkenmaskinen på riveskive.

Når du skal koge rødkålen, skal du bruge en gryde med tætsluttende låg. Begynd med at svitse kål og æble, før du kommer de øvrige ingredienser i. Ribssaften giver både god smag og sødme til kålen.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it