Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Rødgrød med fløde og mandler
(4 pers.)
200 g hindbær
200 g jordbær
100 g ribs
3 dl vand
ca. 125 g sukker
1¾ spsk. majsstivelse
½ dl vand
Desuden:
75 g ribs
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skyl bærrene. Kom dem i en gryde, og hæld vandet ved. Kog det sammen ca. 5 min. Hæld det i en sigte. Pres mest mulig saft ud af bærrene med bagsiden af en sauceøse eller suppeske.
  2. Kog saften op igen, og smag til med sukker. Du kan nu vælge, om du vil koge de sidste hele bær med, eller du hellere vil have dem rå over grøden som pynt. Hvis du vil have dem kogt med, skal du komme
Velbekomme!
Foto: Betina Hastoft / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it