Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. kog rødbederne i saltet vand ca. 45 min. under låg. Pil skindet af dem, og skær rødbederne i tern.
  2. kom rødbede og æble i tern, revet peberrod, citronsaft og æblemost i en blender, og blend til det hele til en jævn masse. Hæld martini, citronskal og løg i, og blend, til suppen er ensartet. Smag til med salt og peber, og juster evt. konsistensen med mere æblemost. den skal være ret tyk.
  3. opvarm suppen (eller server den kold), og hæld den i 4 skåle. Server med 1 skefuld cremefraiche, revet citronskal, hakket persille og brødcroutoner.
Tips!
Peberrod er meget forskellig i styrke, så smag den til ad flere ombæringer, så du undgår at overdosere.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it