Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Småretter, snacks & tilbehørØvrige
I Thailand laver man som regel selv sin currypaste. Det er lidt tidskrævende, og retterne her kan sagtens laves med den færdige fra supermarkedet. Men har du tiden og mod på det, så lav din egen efter denne opskrift på rød carrypaste, og oplev, hvor intens en smag du får ud af det.
Sådan gør du:
  1. Rist kardemomme- og korianderfrø på en pande, til de er gyldne, hvis du bruger stødte krydderier, skal de ikke ristes. Kom de ristede frø i en morter med peberkorn og salt. Stød det sammen.
  2. Rens chilierne for stilk og kerner. Kom chilierne og de øvrige ingredienser i morteren, og stød det til en jævn masse. Du kan bruge en blender til at findele ingredienserne med først, og så evt. komme dem i morteren til sidst, og støde dem til en cremet masse. Tilsæt evt. lidt vand i blenderen for at få den mikset jævn. Currypaste skal være cremet og ensartet, så er den færdig. Det kan godt tage op til 30 min. at støde den i morteren, så sæt dig godt tilrette og nyd processen. Det dufter herligt af krydderierne. Det er vigtigt, at du bruger en god, stor, tung morter.
Tips!
Husk, at du kan gemme currypasten tildækket i køleskabet et par dage.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper

Dagens lækkeri

Skønt bagværk