Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom kokosmælken i en wok eller stegegryde, og kog den, til den skiller og bliver tyk. Kom den røde currypaste i, og kog den med et par min. Kom bouillon og sukker i, og kog op. Tilsæt kyllingelår, sojasauce og fishsauce. Kog det sammen ca. 40 min. under låg, til kødet er mørt. Smag til med limesaft.
  2. Kog ægnudlerne, og afdryp dem i en sigte. Server dem med kyllingeretten til. Pynt med snittet forårsløg, cashewnødder og evt. chili.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it