Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Fisk
Har du mod på at skære fileterne fra benet, kan du stege fine, benfri laksestykker på nogle få minutter.
Sådan gør du:
  1. Læg fisken på siden. Hold fast i halen med en grov klud, og skær med en skarp kniv fra halen op og mod nakken, således at hele den ene side skæres fra rygbenet. Vend fisken, og gør det samme på den anden side. Fjern de lange ben i bugflappen, enten i et stort snit der føres under dem alle på en gang eller et ad gangen med en køkkenpincet eller tang. Fjern alle øvrige ben.
  2. Skær fileterne i passende stykker, steg dem i olie på begge sider, og drys med salt.
  3. Skær en vasket agurk i stave, smag yoghurten til med salt, peber og peberrod, og bland agurkestavene i dressingen. Server fisk, dressing og f.eks. dampet broccoli sammen.
Velbekomme!
Annonce
Pin it