Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Steg laksen på skindsiden under låg i 8-9 min., og køl den af. skær den vaskede agurk i tern, og bland dem med sukker, salt og dild. lad agurken trække, mens laksen steges og køles af. tryk væden af agurken.
  2. Smag citronsaften til med honning, salt og peber. fortynd evt. med lidt vand. 3. bland ris, citrondressing, agurk og plukket laks, og pynt evt. med dild.
Tips!
Kog gerne rigeligt med ris, så kan du gemme resten på køl og komme dem i en hurtig salat.
Velbekomme!
Annonce
Pin it