Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak løg og hvidløg fint, steg det i smør i bunden af en gryde i ca. 4 min. kom risene i, og steg dem med et par min. Hæld hvidvinen i, og lad det koge ind. Hæld suppen på af mindre portioner, og lad risottoen koge ind mellem hver ny portion suppe. det tager ca. 15 min., risene skal være møre, men med bid i midten.
  2. Halver svampene, og steg dem på en pande i olie ved høj varme. Vend dem rundt i risottoen sammen med spinat, hakket persille, revet parmesan, smag til med salt og peber.
Tips!
Risotto kan laves med mange forskellige slags fyld, f.eks. skaldyr og fintskåret fennikelknold
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it