Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær løget i små tern. Steg løg og ris i en stor gryde i gyldent smør ca. 1 min. Kom tomater skåret i små tern uden saft og kerner i.
  2. Tilsæt en suppeskefuld kogende bouillon ad gangen. Rør rundt, så risen ikke brænder på. Tilsæt først den næste skefuld bouillon, når den forrige er opsuget.
  3. Kog risottoen ca. 25 min. i alt, fra du begynder med at hælde bouillon på.
  4. Kom det kogte kyllingekød skåret i tern i risottoen, varm det igennem et par min. under omrøring.
  5. Rør parmesan og persille i. Kom risottoen i dybe tallerkner. Pynt med tomatbåde, basilikum og høvlede parmesanflager.
Tips!
Du kan også skære kyllingebrystfilet i tern. Steg det i olie på en pande, til det er gyldent og gennemstegt. Krydr med salt og peber. Fordel det over den færdige risotto.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Juleophæng 10 dec 2016 18:34 Kirsten Skjerbek
Pulsvarmere 6 dec 2016 06:30 Elisabeth120312
Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha

Skønt bagværk