Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rens champignonerne, og skær dem i kvarter. Svits champignonerne i smør i en stor gryde. Tag 4 spsk. af svampene op, og gem dem. Kom løg i små tern og ris i gryden, og svits 1 min. Kom vinen i, og kog op. Tilsæt 1 suppeskefuld kogende bouillon ad gangen. Rør rundt, så risen ikke brænder på. Tilsæt først den næste skefuld bouillon, når den forrige er opsuget.
  2. Kog risottoen 25 min. i alt, fra du begynder med at hælde bouillon på.
  3. Skær æblet i tynde både, og steg dem gyldne på en pande i olivenolie.
  4. Rør parmesan i risottoen, og smag til med salt og peber. Fordel æblebåde samt de svampe, der var taget fra, over risottoen. Pynt med friskrevet parmesan og basilikumblade.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it