Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Risalamande med kirsebærsauce
(4 pers.)
1 dl vand
1 stang vanilje
2-3 spsk. sukker
75 g mandler
Kirsebærsauce:
1½ spsk. majsstivelse
1 dl vand
Sådan gør du:
  1. Kog risen et par min. i vandet. tilsæt mælken og flækket, udskrabet vaniljestang. lad det koge ved svag varme i ca. 50 min. under låg. rør nogle gange undervejs, så grøden ikke brænder på.
  2. Tag vaniljestangen op, og rør sukkeret i grøden. Afkøl grøden. skold, smut og hak mandlerne. gem en hel mandel. rør hakkede mandler og vaniljekorn i grøden. Vend flødeskummet i. kom risalamanden i en skål, og stil den tildækket i køleskabet, til den skal serveres.
  3. Varm kirsebær og lage op i en gryde. rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand, og rør det i. kog saucen kort igennem, og afkøl den. server kirsebærsaucen til risalamanden.
Tips!
Hvis du rister de smuttede mandler på en tør pande, får du en ekstra god mandelsmag frem.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it