Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

En skøn ris a la mande med kirsebærsauce afslutter en god julemiddag.
Ris a la mande og kirsebærsauce
(4 pers.)
Ris a la mande
1 dl vand
2-3 spsk. sukker
50 g mandler
Kirsebærsauce
1½ spsk. majsstivelse
lidt sukker
Sådan gør du:
  1. Kog 1 dl grødris et par min. i 1 dl vand. Tilsæt ½ liter let- eller sødmælk og en flækket udskrabet vaniljestang.
  2. Lad det koge ved svag varme ca. 50 min. under låg.
  3. Rør nogle gange undervejs, så grøden ikke brænder på.
  4. Tag vaniljestangen op. Rør 2-3 spsk. sukker i grøden. Afkøl grøden. Skold, smut og hak 50 g mandler. Gem en hel mandel. Rør mandler og vaniljekorn i grøden.
  5. Vend flødeskum af 3 dl piskefløde i. Kom risalamanden i en skål.
  6. Gem den hele mandel heri. Stil skålen tildækket i køleskabet, til den skal serveres.
  7. Kirsebærsauce
    Varm 1 glas, ca. 400 g, dessertkirsebær og lage op i en gryde. Rør 1½ spsk. majsstivelse ud i ½ dl koldt vand, og rør det i. Kog saucen kort igennem. Smag evt. til med lidt ekstra sukker. Afkøl saucen.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it

Hendes Verden i denne uge

Seneste i Mit håndarbejde

Nadja hue 29 nov 2016 19:22 Elisabeth120312
Nissehue 26 nov 2016 13:47 Elisabeth120312
Havehynder 23 nov 2016 16:35 raha
Sangkuffert 21 nov 2016 16:42 Anne Marie Simper
Skråplan 21 nov 2016 09:16 Elisabeth120312
Toilettaske 12 nov 2016 14:42 Anette Schultz

Dagens lækkeri