Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce

Et stykke lun ribbensteg på rugbrød med surt er en klassiker til julefrokosten.
Ribbensteg
½ liter vand
Sådan gør du:
  1. Rids sværen på en ribbenssteg helt ned til kødet med ½ cm's mellemrum – undgå at ridse i selve kødet.
  2. Drys sværen med groft salt. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene.
  3. Hæld evt. ½ liter vand i bradepanden, hvis du skal lave sauce.
  4. Læg stegen på risten over bradepanden. Stil stegen i en kold ovn. Giv stegen 1½ time ved 200 gr. Brun stegen til sidst ved 250 gr., til sværen er sprød.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it