Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær tynde skiver af hvidløget, knæk den nederste del af aspargesene, og steg dem i smørret over svag til jævn varme et par minutter, uden at hvidløgene bliver brune.
  2. Hak dilden, og vend den i sammen med rejer. Varm det hele igennem, og krydr med salt og peber.
  3. Kog raviolierne i rigeligt saltet vand efter anvisning på emballagen. Vend raviolierne rundt med pandens indhold. Bland ravioli med salat, og spis retten straks.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen
Annonce
Pin it