Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rens rabarberne, og skær dem i mindre stykker. kog vand og sukker op, tilsæt rabarberstykkerne, og kog dem møre uden at røre i dem. Alternativt kan du tilberede dem i ovnen. hæld da rabarberne, sukker og lidt vand i et ovnfast fad med folie over, og lad dem mørne ved 200 gr. i ca. 20 min.
  2. Smag yoghurten til med honning og citronskal. læg cremen lagvis med rabarberkompot og groft knuste biscotti. Pynt evt. med lidt strimlet citronskal.
Tips!
Kompotten er også fin som tilbehør i det salte køkken. Prøv evt. at koge 2-3 tynde skiver ingefær eller blomster af 1-2 klaser hyldeblomst med i kompotten.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Karen Hare
Annonce
Pin it