Annonce

Smugkig i det nye Hendes Verden

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hendes Verdens e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hendes Verden og Hendes Verdens partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hendes Verden

Køb et abonnement på Hendes verden og få to skønne julehjerter med lys fra Sirius. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Visit hendesverden.dk's profile on Pinterest.

Vinderne er fundet!

 

Her kan du se, om du er blandt de heldige vindere i Hendes Verdens mange konkurrencer

Se navnene på de mange vindere her

Annonce
Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret i mel, flormelis og vaniljesukker. Saml dejen med æggeblommen. Lad dejen hvile i køleskab ca. ½ time. Rul dejen ud, og for en smurt tærteform (ca. 22 cm i diameter) hermed.
  2. Rens rabarberstilkene, og skær dem i 1 cm stykker. Bland rabarberne med sukkeret. Hak chokoladen, og rør den med mandler, sukker, æg og cremefraiche. Kom fyldet i tærten. Fordel rabarberne over.
  3. Bag tærten i ovnen ved 175 gr. i ca. 50 min. På midterste ovnribbe.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann/Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard
Annonce
Pin it